Dlouho jsem přemýšlel, co uděláme s tím, že velká část videí má titulky s chybami.
Zvažoval jsem několik variant, včetně toho, že u videa budou nějaké badge a podobně, jak jste navrhovali.
Jako programátorovi mi to ale nedalo a snažil jsem se vymyslet, jak to zautomatizovat (neuvěříte, jaké skvosty jsou na interntu ke stažení a nikdo o nich neví; od 35 GB korpusu češtiny kde jsou označené věty a každé slovo má otagované mluvnické kategorie, po nějaké docela pokročilé morfologické nástroje.)
No nebudu vás dlouze napínat, výsledek je tohle: všechny poslední revize co máme, se zvýrazněnými návrhy na vylepšení: https://report.khanovaskola.cz/share/korekce.html
Otázka na vás je, co teda s tím chceme dělat. Můžu automaticky opravit slova která mají právě jeden návrh. Bude to chybovat, ale i tak by to myslím bylo ve výsledku lepší. Další možnost, která je sice víc práce – ale přijde mi lepší – je, že udělám (na reportu?) nějaký systém. Asi by to fungovalo tak, že by to zobrazilo velký textový editor a zvýraznilo ty chyby. Byla by tam možnost návrh aplikovat nebo ho nepoužít. Po vyřešení všech návrhů by se to uložilo na amaru a dál by se to na Kš dostalo jako normální revize.
Můžu to také nějak začlenit do reportu, jestli vás napadá jak. Asi mi to dává smysl jenom pro nové revize, resp. u revize zobrazovat u toho nového „zeleného“ případné návrhy na opravu?