Entrepreneurship - nová kategorie?

@Marketa @michala_kreys @Honza
Co s videi ze sekce entrepreneuship?

Na reportu už jich je 5 hotových. Hodí se to na KŠ? Pokud ne, tak by je měl mikulas schovat na reportu.

Za mě ano, přidat.
Asi to bude chtit novou kategorii…

Možná založit trochu širší kategorii “Business”, kam by spadal entrepreneurship a další věci, které sice často vychází aspoň trochu z ekonomie, ale jsou hodně z praxe a podnikového prostředí. Myslím, že by se to naplnit dokázalo.

1 Like

V Ekonomii jsem vytvořila novou kategorii “podnikání” (název se dá změnit)
@mikulas - obnovís prosim cache?
@honza, @michala_kreys doplníte ji pak prosím?
dík všem

1 Like

Souhlasím se samostanou kategorií. Přidám tam přeložená videa.

Super. Ještě by se tam mělo přesunout tohle video.

1 Like

Ahojky, žádná videa tam dopodud nebyla, tak jsem jich tam asi 5 přidala, @michala_kreys koukneš na to? Já je i opravovala, tk aby to viděl někdo fundovanější :slight_smile:

Díky,

Oli

1 Like

Ještě dodatek, poprosím Tě o sjednocení názvů. ten Kaufmann a se jménem k tomu je na nic.

Sjednotil jsem názvy a přidal jedno video.
Akorát nevím, jak správně a pěkně přeložit
"Danny O’Neill - Differentiation in your market"
Nějaké nápady? :smile:

Dane, já stále vidím tohle video Danny O’Neill - Differentiation in your market v reportu jako nepřeložené. Taky mi zmizela v reportu lišta s odkazem na videa k revizi z mé oblasti. Poradíš mi prosím?

Ahoj,

jo, to s tím, že se to video pořád zobrazuje je známý problém, na kterém @Jan_Chmelicek doufám pracuje :smile:
Mělo by to zmizet po několika dnech.

Lišta s odkazem na revize z tvé oblasti zmizí automaticky, pokud tam žádná videa nejsou. Jaká je to oblast?
Pokud tam ty videa jsou, tak je to problém, založ prosím nové vlákno tady na fóru.