Fúze: wiki ♥ kš

Wiki jsem nadesignoval do stejného vzhledu, jako má kš. https://wiki.khanovaskola.cz/

Sjednotil jsem registraci s tou, co je na kš. Jedním účtem se tedy dá přihlásit na kš, wiki, fórum a případně i report.

Statické stránky na kš, tedy dobrovolníci, o nás, projekty, tým, jak na překlad, stylistická pravidla a možná ještě něco jsou teď přímo editovatelné z wiki.

Editovat stránky můžete buď rovnou na wiki když víte, jak se stránka jmenuje, případně po přihlášení na kš odkazem editovat v pravém dolním rohu.

Zatím má kdokoliv možnost to editovat. Po prvním (a ne dřív) problému kdyžtak editace omezíme pouze na editory a vyšší.

Až dopilujeme drobnosti tak do hlavičky přidám na wiki odkaz, podobně jako je tam teď na fórum.

cc @Ota @Marketa @danekhollas

3 Likes

To jsem čekal větší ohlas, tohle je docela pecka mi přišlo :smiley: ještě pak napojim i homepage na wiki, aby i tam ty texty mohly být upravovány.

1 Like

To je taková pecka, že mi ještě nedošly všechny souvislosti. Proto mlčím :smiley:. Ale asi je to skvělá věc.

Skvělé, geniální :smile: Koukal jsem na to pořádně až včera.

Drobnosti: Někam zmizela podkategorie stylistická pravidla pro medicínu. Dodáš to tam prosím? Možná to dej rovnou pod stylistická pravidla pro matematiku…Nejsem si jist, zda takto nezmizelo ještě něco…

Nezobrazují se mi dobře číslované odstavce…ty číslíčka před odstavcem buď chybí, nebo chybí část (např číslo 1 a 2 zde: https://wiki.khanovaskola.cz/doku.php?id=spravci) Dělá to ještě někomu?

Díky, to s tím seznamem jsem si nevšimnul, už je to snad v pohodě.

Pravidla nevím jaká zmizela, každopádně je tam můžeš vrátit i ty : ) já nevím co a kam.

V levém panelu u stylistických pravidel byla podsekce Pro medicínu nebo tak nějak? Nemáš někde zálohu nebo tak něco? Já bych to tam dal, ale když to tam není, tak to nemám odkaď vzít :smile:

EDIT: aha, tak v kódu toho sidebaru to je, akorát se to nezobrazuje…stejně tak podkategorie Zdroje/KhanAcademy.

Aha, už ti rozumim, opravil jsem to. Kdyžtak pro příště zkus prosím ty chyby ohlašovat trochu návodněji, když napíšeš někam zmizela podkategorie, tak si pod tím nevybavím, že v nějakém menu najednou není odkaz :wink:

1 Like