Možná už nastal čas na přidání komentářů k videím. Úžasná věc je, že Discourse nedávno pro použití na komentáře přidal podporu: ukázka na blogu Jeff Atwooda.
Kromě toho bych při tom doprogramoval přihlášení na fórum tak, aby bylo stejné jako na kš.
Možná už nastal čas na přidání komentářů k videím. Úžasná věc je, že Discourse nedávno pro použití na komentáře přidal podporu: ukázka na blogu Jeff Atwooda.
Kromě toho bych při tom doprogramoval přihlášení na fórum tak, aby bylo stejné jako na kš.
Forum - bomba . Jen si musíme ujasnit, jestli ho zvládnem moderovat (od vulgárních příspěvků, přes autorská práva, když do odpovědi někdo něco nakopíruje bez uvedení zdroje atp.)
Tak nakonec ne, Discourse to sice podporuje, ale každé video by muselo mít předpřipravné vlákno, což sice jde udělat automaticky, ale stejně by se to zaprasilo fórum, takže to dělat nebudu.
Přihlášení přes Khanovu školu ale udělám.
Tak jsem to udělal, nakonec to bylo jednoduchý Všichni uživatelé co jsou zaregistrovaní na Kš se můžou přihlásit rovnou na fórum bez registrace. Původní přihlášení na Discourse už nikdy neuvidíte, vždy vás přesměruje na přihlášení Kš.
Všem existujícím uživatelům jsem rovnou profil na fóru a na webu propojil, takže by vám to mělo fungovat. Novým uživatelům z webu se při prvním přihlášení účet na fóru vytvoří automaticky.
Při té příležitosti jsem v hlavičce Kš z odkazu Pro učitele udělal odkaz na Fórum.
This topic was automatically closed after 2 days. New replies are no longer allowed.