Mohli bychom se zúčastnit http://kristalova.lupa.cz/2014/
Jestli souhlasíte připravím texty a pošlu. Potom by to chtělo rozjet hlasovací cmpg na sítích. Dáme to?
cc @Marketa @Olga @Honza
Jasně, proč ne Až bude hotovo, zpropagujeme
Skvělý nápad, souhlas!
Zatím jsem to neudělal : ) jeslti se ti do toho chce tak to prosím udělej.
Já nic :-/ bohužel. Oli
Bezva , dál potřebujeme naplánovat „mediální kampaň“.
Zatím jsem připravil tyhle věci co dáme na sítě https://www.dropbox.com/sh/uf40c6vhdboi8ak/AAC_09UJf7azCPAoBmrCwzFla?dl=0
Nepřipravujte prosím vlastní grafiku nebo tak, jestli máte nějaký nápad tak napište a zpracuju to.
Dál je na mě abych to dal na web (až se spustí hlasování). Také se dají nějak využít adwords.
Musíme připravit seznam, proč je dobré aby pro nás lidi hlasovali. Ten seznam nemusí nutně být nikde v té kampani, jde hlavně o to abychom věděli jak to formulovat. Např v těch obrázích nahoře jsem to bral hlavně jako promo, dát o sobě vědět.
U každého postu co k tomu budeme posílat je nezbytně nutné mít výrazně (viditelně) tu adresu kde se hlasuje.
Bylo by hezký kdybychom všichni na svoje sítě napsali blogpost ve stylu „proč hlasuju pro Khanovu školu“. Ideální by bylo kdyby to takhle napsal i někdo další (minimálně můžeme počítat s překladatali). Něco podobného děláme na WebExpu a má to moc hezké konverze.
Máte nějaké nápady? Začnu
- dáme o sobě vědět => pomůžeme více lidem se něco naučit
- budeme mít (další) feedback že nejsme lidem úplně lhostejní
- z cen si už pomalu budeme moct dělat sbírku
a to je asi dobrá páka pro přesvedčení nedůvěřivých uživatelů
Co dál? Proč chcete abychom vyhráli? @Ota @Marketa @LenkaF @danekhollas @Honza kdokoliv piste cokoliv
@honza Do jaké kategorie jsi nás nominoval, pls?
- ceny jsou fajn i pro ukázku sponzorům, že fungujeme
A aby bylo všem jasno, tak ta naše slohová cvičení by měla být připravena do 16/9, tj. do úterka. To začíná hlasování.
@olga, @honza - upravíte nám to pak?
- podle mě ceny můžou pomoct i přesvědčit učitele: vzdělávacích webů jsou stovky a kdybych byla učitel, vyberu si spíš oceněný, všeobecně uznávaný portál - brala bych to jako určitou záruku kvality
- mohlo by to ukázat skeptikům online vzdělávání, že fakt začínají být v menšině
(já mám kolem sebe totiž ještě pár lidí, kteří si myslí, že KŠ a podobné počiny jsou jen “módní výstřelek”)
Uff, kategorie to byly Veřejně prospěšná služba a Zájmové weby. Snad se dostaneme do užšího výběru. Jakékoliv úpravy provedu s radostí.
Děkuji všem za snahu. Příští rok snad budeme mít větší šanci - viď Mikuláši .
Jop, příští rok budeme mít super web A příště to tam regnu já.
Toto téma bylo po 10 hodinách automaticky uzavřeno. Nové odpovědi se už nepřijímají.