Medailonky o editorech

@Marek, @LenkaF, @Occina

Napište prosím o sobě pár vět a přiložte vhodné foto, dám vás jako správce obsahu na credits.

Jinak trochu to asi předesignuju, core team (to nevim kdo ještě :D) zůstanou stejnou velikostí jako jsou teď, správce obsahu oddělíme do samostatného bloku a asi budou mít menší foro (aby se v tom lépe orientovalo) a stejně tak budou oddělení dabéři.

@Mikulas Striktně bych dodržoval pravidlo rovnocenosti. Menší a větší fotky možná budou přehlednější, ale budou ukazovat i nerovnost postavení, a proto jsem silně proti.

Vím, že to nebylo myšleno na mě, ale také bych rád změnil svůj popis. Jenom bych si to ještě rád promyslel :wink:.

Ahoj.ja jsem momentalne v rakousku bez pocitace s dost omezenym pristupem k internetu. Napisu to hned v pondeli.

Omlouvám se, že píši až dnes, byla jsem v Paříži a užívala si ji bez netu. Tedy medailonek zde: Studentka medicíny na Masarykově univerzitě,
které Khanova škola umožňuje propojit svůj zájem o medicínu, češtinu, angličtinu, dobrovolnictví a vzdělávání,
která si přeje, aby normou bylo chtít vědět, zvídat, poznávat a kriticky hodnotit,
která věří, že by se člověk neměl vzdávat svých snů a idejí, ale neměl by na nich lpět.
Keep punking.

Kdyby se Ti nezdálo keep punking :wink: lze vynechat.
obrázek
či kdyby byla třeba jen hlova:

Oto tím že se to načítá z wiki, tak si to můžeš podle uvážení změnit. Pak že to propojení s wiki není dobré :smiley:

cc @Occina, @LenkaF přidal jsem vás tam: https://khanovaskola.cz/kontakt#lenka-firtova kdyby bylo něco špatně, můžete si to na wiki rovnou opravit, nebo napište :slight_smile:

To jsem nenapsal a ani nenaznačil. Napsal jsem:
“Je to taková pecka, že mi ještě nedošly všechny souvislosti. Proto mlčím :smiley:

Každopádně 1:0 pro Wiki :heart: