@Mikulas: Pokud si otevřu blok “Hvězdy, černé díry a galaxie” nebo libovolné video z tohoto bloku, zobrazí se informace, že navazuje na blok “měřítka v ve vesmír” (viz níže). Odkazovaný blok se ovšem jmenuje “Měřítka ve vesmíru”. Můžeš se na to prosím podívat?
Bezva, díky za upozornění opravil jsem to. Je to očekávané chování, občas to něco neohne dobře takže když si takhle něčeho všimnete, napište a přidám tu formu do slovníku ručně.
Ještě z tohoto soudku…
Tenhle text také z nějakého důvodu ignoruje velká písmena. A třeba pokud je v názvu bloku B. Franklin, tak to s malým písmenem vypadá fakt divně.
Jop, vim o tom, taky mě to dlouho trápilo, ale nejde to elegantně vyřešit na 100 % tim že se to skloňuje strojově. Udělal jsem tam teď ale nějakou chytristiku, která by to měla zachránit. Jediný edge case o kterém vím, že by teď neměl fungovat je „MoMA“ (vznikne „Moma“), všechno ostatní by fungovat mělo (včetně jmen ale i zkratek jako je „USA“).
This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.