Přidávat na KŠ i videa, v nichž se řeší cvičení?

@Ota: četla jsem teď tvůj komentář k následujícímu videu:
http://www.amara.org/cs/subtitles/editor/mD60QAgX2sDc/cs/
Nevím, zda bude fungovat odkaz, ale v zásadě šlo o video, v němž se řeší cvičení, které na KŠ není. Psal jsi, že se na KŠ nehodí. Takových videí se ale v reportu objevuje poměrně hodně. Můj dotaz je tedy následující: pokud někdo přeloží video tohoto stylu, přijde ti / ostatním lepší ho na KŠ vůbec nedávat?

Za mne: myslím si, že bychom tato videa měli přidávat (a průběžně přidávám) a to včetně odkazu “externí cvičení” na cvičení v KA. Pokud to nejsou vysloveně slovní úlohy, tak si po videu student s anglickým cvičením poradí snadno

Nejsou to přímo výuková videa, ale instruktážní.

Markétka má pravdu, že se uživatelé mohou překliknout na externí cvičení, ale stejně mi to do konceptu webu nepasuje.

Vyhraněný názor nemám, ale přikláním se k tomu, že k nám nepatří.

Byla bych pro, aby se v tom případě přidal do pokynů pro překladatele i pokyn, že je vhodnější překládat “klasická” videa než ta se cvičeními… co myslíš, @danekhollas?
Jinak ale souhlasím s Markétkou, že pokud je u videa proklik na cvičení, může to být pro někoho přínosné a je škoda ho vůbec nezařazovat…

Jo, asi jo. Asi bych to taky rozlisoval, podle urovne videa, pokud je to video pro druhy stupen a vys, tak si s tim externim odkazem poradi a muze to byt prinosne…

Ano, do pokynů přidat prosím. To je, myslím, velmi užitečná připomínka.